Kom eens op bezoek!

HOE VINDT JE ONS

Gelegen in de bosrijke omgeving van het Schollebos

In de gemeente Capelle aan den IJssel is in 1974 stadsdeelpark 'Schollebos' aangelegd. Een van de doelstellingen van het park was het scheppen van recreatiemogelijkheden voor de omliggende woonwijken. Een andere doelstelling is het beleven van de vrije natuur dicht bij huis. Dit is zeker gelukt!

Gelegen in de bosrijke omgeving van 'Het Schollebos', omgeven door vele wandel- en fietsroute's, vindt u bij ons een sfeervolle ontvangst, een ruime keuze uit een goed gevulde menukaart en een vriendelijke bediening. Wij heten u graag welkom in het lekkerste restaurant in de regio!

HET SCHOLLEBOS
bos

Genieten van de natuur!

In het park is veel te doen. Zo is er een avonturenbos voor kinderen, een natuurpad met uitleg over bomen en planten, wandel- en fiets routes, en voor de honden is er een klein strandje aangelegd.

RAVOTTIA
vlot

Avontuur voor de kleintjes

Ravottia is een avonturenbos waarin de kleinste naar hartenlust kunnen spelen. De speelplek bestaat uit 5 verschillende gebieden en is bestemd voor kinderen vanaf ongeveer 4 tot 12 jaar.

"Vanmiddag bij jullie gegeten. De uitsmijter met kaas en spek was heerlijk! Mijn zoontje had de kinderpannekoek (die volgens hem supergroot was haha) met verrassing. Deze werd erg lekker gevonden. Vriendelijk personeel en de kwaliteit van het eten is de prijs waard. Tot snel!"

Jessica Elvara

"Lekker op het terras een drankje gedaan, daarna binnen heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, gezellig praatje gemaakt, en het is er schoon en gezellig. Een aanbeveling waard."
 

Bep Oosterveen
Bel om te reserveren!
Wij zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april, gesloten. Bedankt voor uw begrip!